Sivut työn alla


Voit olla yhteydessä minuun: hei@tiitunpaja.fi

Suihkurusketus

Turvallinen ja kaunis rusketus ilman oranssia sävyä


Suihkurusketus on turvallinen tapa saada iholle kaunis päivetys ilman ihoa vahingoittavaa (ja vanhentavaa) UV-säteilyä. Sekoitan käyttämäni sävyn aina yksilöllisesti, juuri sinun toiveitasi kuunnellen ja ihonsävysi huomioiden, joten lopputulos on juuri sitä, mitä toivot, aina kevyestä hehkusta syvään rusketukseen.

Mikäli olet tulossa suihkurusketukseen esimerkiksi häitä varten, suosittelen koerusketuksessa käymistä. Varsinainen rusketus kannattaa käydä ottamassa pari päivää ennen juhlapäivää Rusketus kestää kauniina noin viikon ajan, mutta sen ylläpitoa on helppo jatkaa myös kotona itseruskettavilla tuotteilla.


Ennen suihkurusketusta

Kuori ihosi kuorinta-aineella tai kuivaharjaamalla viimeistään edellisenä päivänä. Myös ihokarvat kannattaa ajella 12-24 tuntia ennen, vahalla tai sokerilla poistaessa 24-48 tuntia ennen rusketusta.

Kasvohoidot, vartalohoidot, ripsi- ja kulmapalvelut kannattaa hoitaa hyvissä ajoin, viimeistään vuorokautta ennen suihkurusketusta. Ripsipidennysten alkulaittoa tai huoltoa suosittelen suihkurusketuksen ensimmäisen suihkukerran jälkeen.


Suihkurusketus päivänä

Suihkurusketukseen tulisi saapua ilman meikkiä, hajuvettä, deodoranttia, öljyä tai muita kemikaaleja, sillä nämä vaikuttavat lopputulokseen. Näitä kaikkia tulisi myös välttää ennen ensimmäistä suihkukertaa rusketuksen jälkeen.


Suihkurusketuksen jälkeen

Heti rusketuksen jälkeen tulisi välttää tiukkoja vaatteita sekä hikoilua, joten suosittelenkin valitsemaan yllesi löysät, mustat vaatteet. Halutessasi voit käyttää rusketuksen aikana tummia bikineitä/alusvaatteita.

Ensimmäisen suihkukerran jälkeen (sävystä riippuen 2-8h rusketuksesta) voit kuitenkin hikoilla huoletta. Kloorivesi, runsas saunominen, pitkät kylvyt ja ihoa kuorivat raaka-aineet heikentävät rusketuksen pysymistä tasaisena. Myös pyhkeellä hankaamista tulisi välttää, vaan iho tulisi kuivata töpöttelemällä.

Iho on tärkeää muistaa suojata auringolta myös suihkurusketuksen jälkeen riittävällä suojakertoimella.