Sivut työn alla


Voit olla yhteydessä minuun: hei@tiitunpaja.fi

Sokerointi

Hygieeninen ja hellävarainen tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista


Sokerointi on tehokas, mutta hellävarainen karvapoistomenetelmä. Tämän lisäksi sokerointi on myös erittäin tehokas kuorinta, jonka avulla ihosta saadaanpehmeä ja terveen näköinen. Sokeritahna on täysin vesiliukoista, eikä se tartu lainkaan elävään ihosolukkoon vaan kuorii ainoastaan kuollutta, kuivaa ihosolukkoa. Näin sokerointi ei vaurioita ihoasi tai aiheuta ylimääräistä kipua sokeroinnin aikana. Sokerointitekniikassa karvat poistetaan niiden luonnollisen kasvusuunnan mukaan, joten karvat eivät katkeile niitä poistaessa. Sokerilla saadaan poistettua kaikista lyhimmätkin ihokarvat, joten karvoja ei tarvitse erityisesti kasvattaa ennen toimenpiteeseen tulemista.

Käyttämäni Alexandria Professional®-sokerointituotteet ovat sekä vegaanisia että hajusteettomia, ja ovat näin ollen erittäin hyvin siedettyjä. Itse sokeritahna on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista eikä aiheuta allergisia reaktioita. Se on itseasiassa niin luonnollista, että sitä voisi jopa syödä.

Säännöllinen sokerointi surkastuttaa karvatuppea joka taas tekee karvasta koko ajan hennompaa. Sokeroitavalla alueella voidaan siis saavuttaa jopa pysyvä karvattomuus.