Sivut työn alla


Voit olla yhteydessä minuun: hei@tiitunpaja.fi

Volyymiripsipidennykset

Mikä on volyymiripsipidennys?


Volyymiripsipidennykset ovat kiireisten aamujen pelastaja!

Nimestään huolimatta, volyymiripsipidennyksillä saadaan aikaan erittäin kevyt ja luonnollinen lopputulos, joka on jopa klassista ripsipidennystä kevyempi ja pehmeämpi. Volyymipidennysten nimi tulee siis tekniikasta, jossa yhteen luonnonripseen liimataan kevyt, kaunis ripsiviuhka. Kevyempää lopputulosta tehdessä viuhkoissa käytetään hyvin ohuita kuituja pienempi määrä, jolloin lopputuloksesta saadaan erittäin luonnollinen. Näyttävyyttä ja viuhkan kokoa voidaan tietysti myös kasvattaa, mikäli toiveena on näyttävämpi lopputulos ja luonnonripset sen mahdollistavat. Oikein tehdyt ripsipidennykset ovat turvalliset eivätkä ne vahingoita omia ripsiä.

Olen valinnut käyttööni laadukkaat, käsintehdyt valmisviuhkat. Valmisviuhkoja löytyy useita kokoja ja kaarevuuksia, ja käyttämäni kuidut ovat erittäin kevyitä. Laadukkaat valmisviuhkat pysyvät auki käsintehtyjä viuhkoja pidempään ja ne ovat aina tasalaatuisia. Omassa työssäni olen huomannut useilla asiakkailla, että valmisviuhkoista on ollut apuapysyvyysongelmiin, joten vaikka sinulla olisi aiemmin ollut ongelmia pysyvyyden kanssa, saattaa valmisviuhkoilla tehdyt ripset pysyä sinulla normaalisti. Olethan minuun etukäteen yhteydessä, mikäli sinulla on ollut pysyvyyden kanssa ongelmia, niin voidaan yhdessä miettiä sopivaa vaihtoehtoa. Lisäksi huollossa käytetty aika saadaan tehostettua, kun viuhkan valmistukseen käytetty aika jää pois. Näin ehdimme täyttämään myös kaikista tuuheimmat ripset. Varaathan aina kuitenkin riittävän pitkän huollon!

Helppoudestaan huolimatta ripsipidennykset vaativat kuitenkin huoltoa, ja usein hyvä huoltoväli on 2-3 viikkoa. Tämä on kuitenkin erittäin yksilöllistä ja siihen vaikuttaa ripsien kasvutahti ja ripsen tekstuuri. Huollon pituus riippuu aina jäljellä olevien ripsien määrästä. Jos viuhkoja on jäljellä enää muutama, varaathan ajan uusiin ripsiin.

Koska ripsien tehtävä on suojata silmiämme rasvalta, lialta, pölyltä, hieltä ja roskilta, on tärkeää muistaa, että tämä kaikki tulee vähintään kerran päivässä puhdistaa siihen tarkoitetulla pesuaineella. Oikeaoppinen puhdistus on myös ehtona takuun säilymiseen. Pesemättä jättäminen kerää likaa ja rasvaa luonnonripsen ja kuidun väliseen liimasidokseen, joka aiheuttaa ripsien ennenaikaista irtoamista ja voi aiheuttaa jopa tulehduksia. Lisäksi pesemättömät volyymiviuhkat eivät pysy kauniisti auki vaan vetäytyvät sumppuun. Meikkiä voi pidennysten kanssa käyttää normaalisti, mutta ethän käytä pidennyksiin ripsiväriä tai liimattavia tekoripsiä. Meikit on myös erityisen tärkeää puhdistaa huolella tulehduksien välttämiseksi.

Puhdistuksen lisäksi ripsiä voi harjata niille tarkoitetulla ripsiharjalla, mutta ethän harjaa ripsiäsi kosteina.

Ripsipidennyksiä ei koskaan tule poistaa itse, joten varaathan poistoajan ammattilaiselle oikeaoppiseen pidennysten poistoon. Näin et aiheuta luonnonripsille pysyvää vahinkoa.

Mikäli huomaat pidennysten pysyvyydessä ongelmia oikeasta kotihoidosta riippumatta, otathan viipymättä yhteyttä minuun.

Oli sitten kyseessä uudet ripsipidennykset, huolto tai ripsipidennysten poisto, saavuthan paikalle aina puhtailla ripsillä!