Sivut työn alla


Voit olla yhteydessä minuun: hei@tiitunpaja.fi

Kädet Ja Kynnet


Geelilakkaus

Geelilakkaus on suosittu ja kestävä vaihtoehto perinteiselle kynsilakalle. Se antaa luonnonkynnelle kauniin ja tasaisen pinnan sekä vahvistaa luonnonkynttä. Käyttämäni CrystaLac-tuotteet sopivat loistavasti myös ohuemmille ja heikommille kynsille. Tuote kovetetaan kynnelle LED-valon avulla, jolloin lopputuloksesta tulee vahva ja kestävä, mutta samalla kuitenkin joustava.Geelilakkauksen yhteydessä kynsiin on mahdollista tehdä myös IBX-hoito, jolloin se on loistava apu myös kynsienpureskelijoille tai muusta syystä vaurioituneille kynsille. Geelilakkaus on mahdollista koristella esimerkiksi liukuvärjäyksellä tai erilaisilla koristekristalli asetelmilla. Värivalikoima laajenee koko ajan, mutta jos mielessäsi on tietty sävy, kannattaa olla minuun jo etukäteen yhteydessä ja varmistaa haluamasi värin saatavuus. 

Tavallisesti sopiva huoltoväli geelilakkauksille on 3-4 viikkoa, varpaankynsissä lakkaus saattaa pysyä hyvänä jopa kuusi viikkoa. Pysyvyyteen toki vaikuttaa kynsien luonnollinen kasvutahti sekä niihin kohdistuva rasitus. 

Geelilakkaus ei vahingoita luonnonkynnen pintaa, kun sen poisto tapahtuu asianmukaisesti ja käytetylle lakalle soveltuvalla tavalla. Huomioithan, että tästä syystä en huolla enkä poista muualla tehtyjä geelilakkauksia. Huollossa vanha geelilakkaus poistetaan kokonaan, jonka jälkeen uusi lakkaus tehdään puhtaalle kynnelle. Ikäraja 16v.


IBX-Hoito

IBX on luonnonkynnelle tehtävä hoitomenetelmä, jolla voidaan korjata ja ehkäistä kynteen syntyviä vaurioita, kuten liuskottumista tai lohkeilua. IBX-hoidon säännöllisellä käytöllä on pystytty korjaamaan jopa pidempiaikaisia kynsitraumoja. IBX-hoidossa tehoaine lukittuu kynnen rakenteeseen lämmön avulla, jonka jälkeen kynnen pinta kovetetaan led-valoa apuna käyttäen. Lopputuloksena on huolitellut ja kestävät luonnonkynnet. Mikäli haaveilet luonnonkynnen kasvattamista, suosittelen lämpimästi kokeilemaan IBX-hoitoa taipuisan ja ohuen luonnonkynnen vahvistukseksi sekä antamaan luonnollista tukea myös rakennekynsien poiston jälkeen. 

Hoito voidaan tehdä omana palvelunaan tai geelilakkauksen yhteydessä. Jatkuva geeli/kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen saattaa rasittaa luonnonkynttä ja aiheuttaa niiden kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista. Kynsialan ammattilaisena pyrin aina pitämään ensisijaisesti kynnestä ja sen kunnosta huolta. IBX:n pidempiaikaisella käytöllä on onnistuttu myös hoitamaan syvempiä kynsitraumoja.

On siis jo aikakin että geeli/kestolakat saavat ystäväkseen uuden tuotteen!