Sivut työn alla


Voit olla yhteydessä minuun: hei@tiitunpaja.fi

Hiustenpidennykset

Lisää pituutta tai pelkkää tuuheutta?


Haaveilit hiuksiisi sitten lisäpituudesta tai tuuheudesta, toteutan hiustenpidennykset pitkällä kokemuksella ja markkinoiden laadukkaimmilla slaavihiuksilla. Koska kaikilla meillä on erilaiset hiukset ja tarpeet, valitsemme konsultaatiossa yhdessä parhaan pidennystekniikan juuri sinulle. Hiustenpidennykset ovat myös oivallinen tapa saada hiuksiin esimerkiksi raitoja, ilman, että edessä on suuri värjäysurakka. 

Pidennykset ovat myös ratkaisu silloin, kun edessä on tärkeä juhla, johon kaipaat lisää volyymia ja näyttävyyttä kampaukseesi.

Uusien pidennysten lisäksi huollan ja kiinnitän myös jo olemassa olevat pidennyksesi, joten ota vain rohkeasti yhteyttä!


Pidennystekniikat

Sinettipidennykset

Sinetit ovat kestävä hiustenpidennysmenetelmä, joka sopii myös ohuempaan hiukseen pienten osioidensa ansiosta. Käyttämissäni sinettipidennyksissä on käsintehdyt pienet ja kevyet keratiiniosiot, jotka häviävät hyvin luonnon hiusten sekaan. Sinettipidennysten huoltoväli riippuu paljon omien hiusten kasvunopeudesta, mutta tavallisesti se on noin 3-4kk. Oikein hoidettuna sinettipidennys pysyy hyvänä ja kauniina pitkään ja se on turvallinen pidennysvaihtoehto.

Teippipidennykset

Teippipidennykset kiinnitetään ohuilla ja kevyillä teippiosioilla ja ne sopivat erinomaisesti myös tuuheamman lopputuloksen tekemiseen. Teipit ovat nopea pidennystekniikka. Huoltoväli teippipidennyksillä on noin 2kk.

Hiusnauhapidennys

Hiusnauhalla voidaan tehdä useampaa eri tekniikkaa. Näistä Pajalla on käytössä klipsipidennys, perinteinen ommelpidennys sekä beaded weft pidennys, jossa hiusnauha kiinnitetään pienen pienillä mikrorenkailla omiin hiuksiin. Tämä tekniikka on erittäin hellävarainen. Beaded weft pidennyksen huoltoväli on noin 4-6 viikkoa, hiusten luonnollisesta kasvusta riippuen.

Klipsipidennyksillä hiuksiin saadaan väliaikaista pituutta ja tuuheutta.


Usein kysyttyä hiustenpidennyksistä

En halua hiuksiini juurikaan pituutta, mutta kaipaan lisää tuuheutta

Pidennyksillä on mahdollista saada hiuksiin myös pelkkää tuuheutta tai vain vähän pituutta.

Mistä tiedän minulle parhaan pidennystekniikan?

Sinun ei tarvitsekaan tietää! Tervetuloa penkkiini pidennyskonsultaatioon, niin käyn kanssasi läpi eri vaihtoehdot kiinnityksistä, väreistä ja pituuksista. 

Haluan hääkampaukseeni lisää tuuheutta ja/tai pituutta, onnistuuko se pidennyksillä?

Kun tekniikka valitaan oikein hiustesi mukaan, se ei vaikuta kampauksen tekemiseen. Pidennyshiukset ovat oikein hoidettuna pitkäikäiset, joten voit nauttia niistä vielä kauan juhlapäiväsi jälkeen.

Kuinka pitkät pidennykset voin saada?

Kauttani on saatavilla 30-70cm, super laadukkaita slaavipidennyksiä. 

Vaikuttaako hiustenpidennykset hiusteni kuntoon?

Kun pidennykset ovat tehty oikein ja niitä hoidetaan rakkaudella, eivät ne vaikuta hiustesi kuntoon ja hiukset kasvavat pidennysten kanssa normaalisti. Kotihoidolla ja ajoissa huoltamisella on merkittävä vaikutus omien hiusten (ja myös pidennyshiusten) kuntoon. Tulethan siis ajoissa huollattamaan pidennyksesi, äläkä koskaan yritä poistaa pidennyksiä itse ilman niille tarkoitettua poistoainetta. 

Paljonko hiustenpidennykset maksavat?

Pidennysten hinta koostuu monesta tekijästä; omien hiusten määrästä ja laadusta, toivotusta lopputuloksesta, kiinnitystekniikasta, väristä, pituudesta... Pidennyskonsultaatiossa saat tietää pidennysten hinnan, eikä se sido sinua mihinkään.

Mitä minun tulee huomioida pidennysten kanssa?

Kauttani hankitut pidennyshiukset ovat todella laadukasta, aitoa slaavihiusta, joten ne häviävät hiustesi sekaan todella luonnollisesti! Slaavipidennys uppoaa suomalaiseen hiukseen huomaamattomasti. Voit muotoilla niitä kuten omia hiuksiasi, kunhan muistat oikean hoidon ja riittävän harjaamisen!

Voiko sinettipidennykset huoltaa?

Tottakai! Huollan sinettipidennykset keratiinijauheella, joten jokainen sinettiosio on käsin valmistettu, todella pieni ja huomaamaton. Voit unohtaa perinteiset sinettipidennykset!

Minulla on vanhat pidennykset, voitko huoltaa ja uudelleen kiinnittää ne?

Kyllä vain! Huollan myös jo olemassa olevat pidennyksesi tekniikasta riippumatta.


Jos sinulle heräsi vielä jotain kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä!