Sivut työn alla


Voit olla yhteydessä minuun: hei@tiitunpaja.fi

Lashlift

Mikä on lashlift eli ripsien kestotaivutus?


Lashlift on loistava vaihtoehto ripsipidennyksille. Sen avulla saadaan luonnolliset, kauniin kaarevat ja pidemmiltä näyttävät luonnonripset, jotka ovat arjen pelastus. Vaikutus kestää ripsissä 5-8 viikkoa ja hoito voidaan uusia aikaisintaan 6-8 viikon kuluttua. Ripsien kestotaivutus ei siis vaadi jatkuvaa huollossa käyntiä, kuten esimerkiksi ripsipidennykset. Toisaalta taas ne ovat ihana lisä pidennysten poiston jälkeen kun omiin ripsiin kaipaa hieman extraa ja helppoutta esimerkiksi ripsivärin levittämiseen. Kestotaivutus on ripsentaivuttimia turvallisempi vaihtoehto ja siitä on myös apua ns. sikin sokin kasvaviin ripsiin.Käyttämäni Inlei on italialainen tuotesarja, joka sopii myös tuoksuallergisille ja on ripsille erittäin hellävarainen. Tekemäni Inlei Lashlift sisältää myös aina filler-hoidon, joka tutkitusti vahvistaa ja hoitaa ripsiä. Jo kolmannen käsittelyn jälkeen ripsen halkaisijassa voidaan havaita jopa 24% kasvu ja jo ensimmäisen kerran jälkeen 31% nousu ripsien kasvusuunnassa. Kestotaivutus sisältää myös ripsien värjäyksen, mutta mikäli haluat voi se perinteisen mustan sijaan olla esimerkiksi luonnollisen ruskea. Värjäykseen voit varata ajan jo kestotaivutusten välissä, jolloin aiemmin tehty kestotaivutus saa värjäyksessä uutta boostia.Hoidon aluksi valitaan ripsiesi pituuteen ja silmiesi muotoon parhaiten soveltuva silikonimuotti, jolle luonnon ripset nostetaan kauniiksi, tasaiseksi riviksi kasvusuunnat huomioiden. Tämän jälkeen ripsiin levitetään sarjaan kuuluvat taivutustuotteet ja niiden vaikutusta tarkkaillaan aktiivisesti koska jokaisella meillä vaikutusaika on yksilöllinen ripsen laadusta riippuen. Lopuksi ripset värjätään toiveiden mukaan (perinteisen mustan lisäksi etenkin vaaleille asiakkaille sopii hyvin luonnollinen ruskea) ja kestotaivutus viimeistellään Inlei Lashfiller-hoidolla. Lopputuloksena on kauniit, hyvinvoivat ja helppohoitoiset luonnonripset, jotka varmasti huomataan!Inlein tuotesarja sopii myös tuoksuallergisille.

Kestotaivutuksen jälkeen ripsiä ei saa kastella 24 tuntiin!

Jotta tuotteet pääsevät imeytymään ripseen kunnolla, saavuthan palveluun puhtailla ripsillä!


Milloin kestotaivutus ei sovi?

Mikäli sinulla on silmien alueella tulehdus, tulethan kestotaivutukseen vasta tämän parannuttua. Myös kesken olevat syöpähoidot ovat este kestotaivutukselle.

Raskaus, imetys ja suuret muutokset hormonitoiminnassa voivat vaikuttaa kestotaivutuksen lopputulokseen. 

Huomioithan myös allergiat ja käytössäsi olevien antibioottien ja lääkeaineiden sopivuus. Näistä voit olla etukäteen yhteydessä minuun!